Wij zijn door naar de finale!

BOVAG houdt jaarlijks een verkiezing voor het beste onafhankelijke Autobedrijf. Met trots kunnen we zeggen dat we inmiddels één van de 3 finalisten zijn voor de titel in 2022!

Drie finalisten

Uit de 81 aanmeldingen en voorgedragen bedrijven zijn we nu nog in de race met twee andere bedrijven. Dankzij ons team, onze klanten, leveranciers en samenwerkende partners zitten we nu bij de laatste 3 genomineerde bedrijven. Zonder hen was dit niet gelukt! De selectie vond plaats op basis van onder andere klantbeoordelingen, uitstraling en financiële gezondheid.

Klantvriendelijk

Voor ons betekent klantvriendelijk: flexibel zijn! Schikt het u niet om de auto te halen en te brengen voor onderhoud of een reparatie? Geen probleem, met onze haal- en brengservice regelen wij het. Heeft u vervangend vervoer of een leenfiets nodig? Ook dit is geen probleem. U blijft mobiel als de auto bij ons in de werkplaats staat. Klantvriendelijk betekent ook duidelijkheid. Extra reparaties overleggen wij altijd met u, zodat u weet waarop u kunt rekenen.

 

Hoe denken klanten over ons

Klanten Vertellen. O.a.:

De uitstraling van het bedrijf geeft je direct een goed gevoel. Verzorgd, schoon. Dat gecombineerd met enthousiast personeel maakt het totaalplaatje heel positief.

Fijne garage. Alles gaat in overleg met de klant en ze komen hun beloftes na. Klasse bedrijf.

Google Reviews. O.a.:

Voor mij persoonlijk de beste garage in omstreken. Ik kan dan ook iedereen Garage Schel aanbevelen. Mijn dank aan het hele Schel team voor de goede service van de afgelopen jaren.

Wij zijn zeer tevreden! Fantastische service, oplossingsgericht, klantvriendelijkheid op en top! Ga zo door!

 

Finale 28 juni

Met spanning kijken we nu uit naar de finale op 28 juni a.s.!

Tijdens het jaarlijkse congres van BOVAG zal de winnaar van de titel “Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2022” bekend worden gemaakt. Fingers crossed!

 

Heeft u nog vragen? Bel ons op 0313 – 490 760, of kom langs, ons team staat graag voor u klaar!

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0313 490760 info@garageschel.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0313 490760

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×