Wij zijn genomineerd!

YES! We zijn genomineerd voor de titel Autobedrijf van het Jaar 2022! En daar zijn we super trots op. Zonder de inzet van ons team, onze klanten, leveranciers en samenwerkende partners was dit niet gelukt!

BOVAG houdt jaarlijks een verkiezing voor het beste onafhankelijke autobedrijf en Garage Schel is één van de kanshebbers voor de titel in 2022. Een onafhankelijke vakjury, voorgezeten door de ANWB, selecteerde het bedrijf uit Angerlo, samen met nog negen bedrijven. Garage Schel behoort hiermee dus tot de top tien van dit moment. De eigenaren en medewerkers zijn enorm vereerd met deze nominatie!

TOP tien

Om genomineerd te worden en de top tien te behalen, kunnen bedrijven worden voorgedragen door BOVAG, branchepartijen en garageformules. Ook kan een bedrijf zichzelf aanmelden. Uit de 81 aanmeldingen en voorgedragen bedrijven heeft de vakjury de beste tien geselecteerd aan de hand van strenge criteria.

Vertrouwen

Han Schel: “Wij zijn voorgedragen door een samenwerkend partner van ons en dat is natuurlijk al iets om trots op te zijn, maar als je dan ook nog geselecteerd wordt uit 81 bedrijven is dat helemaal een mooie prestatie. De selectie vond plaats op basis van onder andere klantbeoordelingen, uitstraling en financiële gezondheid. Wij hebben altijd veel vertrouwen gehad in ons bedrijf, maar deze nominatie is echt een enorme aanmoediging en opsteker voor ons hele team.” Joke Schel: “En daarom willen we iedereen die dit alles mogelijk maakt ook bedanken. Van ons team tot klanten, leveranciers en samenwerkende partners. Zonder hen was dit niet gelukt!

Finale 22 maart

Er volgen nu een paar spannende maanden voor de familie Schel en hun medewerkers. Hun bedrijf wordt geschouwd door Vibber, een onafhankelijke keuringsinstantie. Ook heeft het bedrijf inmiddels bezoek gekregen van een mystery shopper. De resultaten worden beoordeeld door de vakjury die vervolgens medio januari bepaalt welke drie bedrijven doorstomen naar de finale.

De finale is op 22 maart 2022, tijdens het jaarlijkse congres van BOVAG. Dan zal de winnaar van de titel Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2022 bekend worden gemaakt.

We houden u graag op de hoogte van het vervolg van onze nominatie!

 

Heeft u nog vragen? Bel ons op 0313 – 490 760, of kom langs, ons team staat graag voor u klaar!

(klik op de foto voor een vergroting)

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0313 490760 info@garageschel.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0313 490760

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×